Taxateurs Unie validatie

Wanneer u uw woning of bedrijfspand laat taxeren, wilt u er zeker van zijn dat u een geldig taxatierapport heeft ontvangen. Taxateurs Unie is een onafhankelijke en landelijke taxatie-instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. Met een Taxateurs Unie keurmerk wordt uw taxatierapport door alle Nederlandse geldverstrekkers geaccepteerd.

Gevalideerd taxatierapport

Taxateurs Unie controleert en valideert een taxatierapport. Dankzij deze keuring wordt het taxatierapport geaccepteerd door het Nationaal Hypotheek Garantie (NHG) en alle Nederlandse hypotheekverstrekkers.
Taxateurs die zijn aangesloten bij Taxateurs Unie moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Jong & Jong Taxateurs voldoet aan deze voorwaarden. Wij kennen de regio en leveren u een leesbaar en betrouwbaar taxatierapport. 

Taxateurs Unie bewaakt de kwaliteit van zowel de taxatie al de taxateur door voortdurend te controleren. De taxateur is verplicht zijn taxatie goed te onderbouwen, daardoor is het voor u ook zichtbaar hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. 
Een Taxateurs Unie taxatie beschermt u tegen een onjuiste waardebepaling. 

Direct een taxatierapport aanvragen?

Door ons contactformulier in te vullen, kunt u direct een taxatie aanvragen. Wij maken dan zo spoedig mogelijk een afspraak met u om uw woning of bedrijfspand te taxeren. Uiteraard is er een mogelijkheid tot een taxatie met validatie door Taxateurs Unie.

Tarieven

Het tarief voor een taxatie met Taxateurs Unie keurmerk is:

  • € 653,40

Dit tarief is inclusief btw en de extra kosten voor de validatie.